Gatwick Gangsters official logo
Κάντε κλικ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα

 netflix ταινιεσ - netflix greece

Looking for  Online Movies with Greek Subs - Αναζήτηση διαδικτυακών ταινιών με ελληνικά

Gatwick Γκάνγκστερ ταινία με υπότιτλους στα ελληνικά

 ελληνικές ταινίες σε απευθείας σύνδεση

 "Sid Clack, Writer & Director; Describes Gatwick Gangsters

            "There's always a bigger crook than you! The scam is to sell Gatwick Cargo to a wealthy Arab king in exchange for his Bank, which will be set for mobsters around the world for money laundering in. But the King hacks the Bankers' account and steals all of its funds, which were not hers."

ερτ2 σειρεσ - Ταινίες


"Ο Σιντ Κλακ, Συγγραφέας & Σκηνοθέτης Περιγράφει τον Γκάνγκστερ του Γκάτγουικ"Πάντα υπάρχει μεγαλύτερος απατεώνας από σένα! Η απάτη είναι να πουλήσει Gatwick Cargo σε έναν πλούσιο αραβικό βασιλιά σε αντάλλαγμα για την Τράπεζά του, η οποία θα οριστεί για μαφιόζους σε όλο τον κόσμο για ξέπλυμα χρήματος in. Αλλά ο Βασιλιάς χακάρει το λογαριασμό των Τραπεζιτών και κλέβει όλα τα κεφάλαιά του, τα οποία δεν ήταν δικό της."
Γυρίσματα στην Κέρκυρα
 Θέατρο

 •Το Gatwick Gangsters είναι μια επική βρετανική ταινία δράσης,
•106 λεπτά ακατάπαυστης δράσης, σε σκηνοθεσία Sid Clack.
•Από τους: Sid Clack, Dave Manning &
•Στυλ: Gritty,
•Βρετανικό Βαθμολογία BBFC 15,
•Προϋπολογισμός: £13.000.000
•Χρονική διάρκεια παραγωγής: 50.000 ώρες.
•Διαθέσιμη για λήψη σε πλατφόρμες μετάδοσης συνεχούς ροής: μόνο σε
Vimeo (δεν θα μας βρείτε σε κανέναν άλλο ιστότοπο),
•Αριθμός θεατών έως σήμερα: πάνω από 30 εκατομμύρια παγκοσμίως.
•Υπότιτλοι στα: Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Λατινικά Ισπανικά και Πορτογαλικά Βραζιλίας.

Αθλητικά - cosmos sport  - Ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Τραπεζίτης, Shampagne στην Κέρκυρα, Ελλάδα
 Σούπερ Λιγκ - Ειδήσεις

  Shampagne υποδύεται τον τραπεζίτη που δανείζεται σε μια νύχτα £ 100.000.000 από τον ανισόρροπο αρχιμαφιόζο του Gatwick. Προσπαθεί να υποκλέψει τον τραπεζικό λογαριασμό μη γνωρίζοντας ότι χακαρίστηκε από τον Άραβα Βασιλιά. Δράμα και γρήγορη δράση με τους Ρώσους να διακινούν φορτίο ατομικής ύλης σε πλοίο 300 τόνων σε ένα αγγλικό λιμάνι. Υπάρχει μια μεγάλη επίδειξη δύναμης με την Mi6 να ανατρέπει το σχέδιο καταστροφής του Ηνωμένου Βασιλείου..

Γκάτγουικ Γκάνγκστερ Drive by από σκηνή

 •«Απολαύσαμε πραγματικά αυτή την ταινία, καλό σενάριο, καλή δράση και σπουδαίο Δράμα.» Δεσποινίς «Την έχω δει ήδη 5 φορές, έχει τόσες πολλές εναλλαγές στην πλοκή και τρία δυνητικά φινάλε που σε κρατάνε καθηλωμένο.» Gary Coles
•«Ήταν συγκλονιστικός ο αριθμός των ακροβατικών που έκανε ο Shampagne, στον οποίο αξίζει ένα βραβείο για τη βουτιά στο νερό.» Maggie Smith-Giles

Gatwick Gangsters filming in Corfu

 Οι γκάνγκστερ του Γκάτγουικ αφηγούνται την ευρωπαϊκή ιστορία ενός άπληστου τραπεζίτη "Fat Cat" (Shampagne). Η φιλοδοξία του οποίου είναι να αποκτήσει διεθνή τραπεζική δύναμη με κολομβιανούς και άλλους διεθνείς βαρόνους ναρκωτικών

 τηε βεστ
Gatwick Gangsters filming on Location Corfu

 Δολοφονεί τον 'Diamond Larry' [Δάσκαλος Βελών, Bobby George] ο οποίος βρίσκεται σε αγώνα με τον Τραπεζίτη για να αγοράσει μια Τράπεζα από έναν Άραβα Βασιλιά. Hrh Βασιλιάς Ελ Σαχάρα. [Δάσκαλος βελών, Bobby George] άγνωστος στο διαμάντι Larry και τον τραπεζίτη [Shampagne]. Ο Άραβας Βασιλιάς είναι τρομοκράτης, ο οποίος σχεδιάζει να ανατινάξει το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου με μια ατομική βόμβα.

Gatwick Gangsters on location in Corfu, Greece
 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑΙΝΊΕς ONLINE ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎς ΥΠΌΤΙΤΛΟΥς

 Η ιστορία ξεκινά με τον τραπεζίτη να επιδιώκει να δανειστεί 100 εκατομμύρια δολάρια για «24 ώρες» από το Mob Boss του Γκάτγουικ, large. Αλλά καθώς ο τραπεζίτης "αποδεικνύει κεφάλαια στον Βασιλιά" ο Άραβας Βασιλιάς χακάρει τον λογαριασμό του Τραπεζίτη και κλέβει τα χρήματα. Αυτό έχει τώρα ως αποτέλεσμα ο τραπεζίτης να είναι χρεωμένος, προς το αφεντικό της μαφίας του Γκάτγουικ "Μεγάλο".

Gatwick Gangsters on location in Corfu, Greece

 Ακολουθεί μια επικίνδυνη περιπέτεια, που κορυφώνεται με μια κατάσταση "κάνε ή πέθανε". Πρώτον, μας παίρνουν στον υπόκοσμο του Λονδίνου και στη συνέχεια στην Κέρκυρα της Ελλάδας, σε μια μάχη εδάφους μεταξύ των «Εταιρειών του Λονδίνου» για την κέρκυρα δράση εισαγωγής ναρκωτικών από την Κολομβία. Εν τω μεταξύ, ο Άραβας Βασιλιάς ανησυχεί για το χρυσό του σε βρετανικό έδαφος.

Gangsters in Corfu, Greece - on set with Gatwick Gangsters

 Ο βασιλιάς δίνει εντολή στο East End George [κριτικός TV, Garry Bushell] να μεταφέρει το χρυσό του στην Ελβετία. Αλλά το Ιστ Εντ Τζορτζ έχει μια καλύτερη ιδέα. Αρπάζει την ευκαιρία και προσπαθεί να ληστέψει το χρυσό. Αλλά η πλοκή ανατρέπεται από την Mi6 που αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει όταν η Mi6 έχει μια πληροφορία ότι ο επικεφαλής της Mi6, η κόρη του Sir Jack Cole Shampagne έχει να κάνει με έναν επικίνδυνο τρομοκράτη.

Beautiful Ladies of Gangsters - set photos of Gatwick Gangsters in Corfu

 Βλέπουμε τον Μεξικανό αρχηγό καρτέλ: «Jose De Jesus γνωστός και ως La Mano Negra» που φτάνει στην Αγγλία του Ηνωμένου Βασιλείου για να αναλάβει τόσο την Αυτοκρατορία του Ray Razor όσο και την Αυτοκρατορία του Αφεντικού της Μαφίας του Γκάτγουικ.

Jimmy the Bubble - set photos in corfu - Gatwick Gangsters

 Μια άλλη σκηνή, στην οποία συμμετείχαν τόσο ο Τραπεζίτης όσο και το Αφεντικό της Μαφίας του Γκάτγουικ, αγοράζοντας κλεμμένα Διαμάντια από το "The Beast" [Σνούκερ Μάστερ, Γουίλι Θορν]. Αυτά τα διαμάντια αργότερα ληστεύονται από τον ΙΡΑ.

Gatwick Gangsters Set photos location: Corfu - Greece

 Τέλος, βλέπουμε το Μεγάλο Δράμα και την Ταχεία Δράση με τους Mi6 και τους Ρώσους, οι οποίοι μεταφέρουν μια ατομική βόμβα, σε ένα πλοίο 300 τόνων σε ένα αγγλικό Sheppey, Kent Port. Υπάρχει μια μεγάλη αναμέτρηση με mi6. Κατάσχουν και το Χρυσό του Βασιλιά και τα λεφτά του Μαφιόζου. Όλα καταλήγουν στο Βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών. Αυτή είναι μια ποιοτική βρετανική ταινία "Πρέπει να δείτε". Χρόνος λειτουργίας: 106 λεπτά Πιστοποιητικό πιστοποιητικού: 15

Jimmy The Bubble meets London Gang - on set photos in Corfu